Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Decembrie 2003

Motorola în forță

Motorola a anunțat lansarea pe piață a unei noi serii de terminale - Motorola C550, C450, C250, C200 și V150.

Pe baza experienței companiei americane în ceea ce privește design-ul și inovațiile în tehnologie, noile telefoane mobile Motorola oferă utilizatorilor o bogată experiență wireless, la costuri accesibile. Dotate cu ecran color, mesagerie avansată, jocuri integrate și descărcabile și opțiuni de personalizare, fiecare din noile modele Motorola oferă o combinație unică de caracteristici esențiale, astfel încât utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de telefoane mobile care le îndeplinesc cerințele și le respectă limitele de buget.

Capul de afiș al acestei noi game este Motorola C550. Cameră video integrată, mesagerie multimedia, aplicații Java descărcabile și tonuri de apel personalizabile - toate disponibile în C550, unul dintre cele mici și mai ușoare telefoane mobile ale momentului. Motorola C550 oferă o combinație unică și foarte accesibilă de aplicații, îmbunătățind astfel accesul utilizatorilor la mesagerie foto și oferind un nou potențial de creștere a veniturilor utilizatorilor.

În cazul celor cinci noi telefoane lansate de Motorola în această toamnă, interfața cu utilizatorul a fost optimizată pentru a facilita utilizarea și accesul rapid la cele mai folosite aplicații, inclusiv funcțiile îmbunătățite de mesagerie și viteza de introducere a textului.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro