Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Decembrie 2003

Parteneriat 3Com-Huawei

Tornado Sistems, distribuitor autorizat 3Com în România, a anunțat semnarea unui parteneriat între 3Com Corporation și Huawei Tehnologies, prin care cele două companii își propun să dezvolte soluții de networking de nivel enterprise.

Astfel, Huawei furnizează companiei 3Com o linie completă de routere de nivel enterprise, acestea având la dispoziție un set complet de funcții, cantitate maximă de memorie și software integrat ce oferă toate facilitățile necesare, fiind eliminate costurile ulterioare pentru upgrade. Pentru a răspunde cerințelor exprimate de către clienții din mediile de afaceri privind securitatea și accesul autorizat, noile routere 3Com dispun de cele mai noi facilități în materie de firewall, autentificare RADIUS, filtrare avansată și protocoale VPN ca IPSec cu IKE, GRE și L2TP.

Noua familie de produse lansată de 3Com cuprinde modelele Router 5009, Router 5231, Router 5640, și Router 5680, fiind destinată segmentului enterprise. În România, aceste produse sunt diponibile prin distribuitorii autorizați 3Com.-BH


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro