Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Decembrie 2003

Un sunet perfect pentru PC

Imaginea mărităFirma Ager a devenit din luna noiembrie, importator al sistemelor audio marca Klipsch în România.

Prima etapă a afacerii va fi una de prospectare a pieței, Ager importand și promovând sistemele Klipsch Promedia 5.1 THX certified. În funcție de reacția pieței, într-o a doua etapă vor fi disponibile și sisteme Klipsch 2.1 sau GMX (2.1 și 5.1), urmând ca din 2004 Ager să devină distribuitor autorizat pentru România al acestor produse

Gama Promedia este dedicată segmentului PC, sistemul audio THX certified ProMedia 5.1 fiind unul dintre cele mai puternice sisteme audio din lume. Folosind tehnologia BASH amplifier pentru subwoofer și Klipsch MicroTractrix Horn pentru sateliți, sistemul ajunge la o putere reală de 500W.

Klipsch Audio Technologies este una dintre cele mai importante companii producătoare de sisteme audio de înaltă calitate din Statele Unite. Paul Klipsch a fondat compania în 1945 și a creat renumitul "corner horn-loaded speaker", un sistem audio de înaltă fidelitate pentru casă. Klipsch este situată pe locul 1 în topul companiilor din Statele Unite producătoare de sisteme audio de putere mare, produsele sale fiind prezente atât în locuințe cât și în săli de teatru, cinema sau concerte.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro