Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Decembrie 2003

Putere și eleganță

Tornado Sistems, distribuitor autorizat Acer în România, a anunțat lansarea notebook-ului Ferrari 3000. Compania Acer este furnizor oficial al echipei Ferrari, iar modelul Ferrari 3000 ilustrează perfect prin eleganță, design și dotări tehnice, colaborarea dintre cele două companii aflate permanent în avangardă în ceea ce privește inovația și tehnologia.

Ferrari 3000 este echipat cu un procesor economic AMD și beneficiază de un design unic, integrând cele mai noi și performante tehnologii. O carcasă elegantă, subțire și ușoară, în culorile Ferrari - roșu și gri - integrează tot ceea ce le poate oferi utilizatorilor mobili tehnologia cea mai avansată. Ecranul TFT de 15" este susținut de o placă grafică ATI Radeon 9200 cu 128 MB memorie video. Memoria de 512 MB DDR RAM și un hard disk de 60 GB, precum și unitatea DVD-RW, sunt puse în mișcare de un procesor AMD Athlon XP 2500+.

Ferrari 3000 are conexiuni Wireless (standard IEEE 802.11b&g) și PAN cu Bluetooth integrat, conexiuni LAN cu Gigabit Ethernet și suport pentru linie telefonică prin fax/modemul 56Kbps V. 92.

 

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro