Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Decembrie 2003

GeCAD investește în talentul românesc

GeCAD a demarat în luna noiembrie un proiect dedicat tinerilor softiști din România.

Campania, desfășurată sub sloganul "Let´s startIT together", este prima de acest fel din România și își propune să implice în mod direct tinerii talentați într-un parteneriat reciproc avantajos cu o companie națională de succes.

startIT presupune căutarea și selectarea de proiecte realizate de tineri, în cadrul unei campanii care se va desfășura pe întreg teritoriul Românirei în două etape - între 15 noiembrie - 15 decembrie și 15 ianuarie - 15 martie, cu precădere în capitală și în marile centre universitare - Cluj, Timișoara, Arad, Iași, Târgu Mureș.

Astfel, orice tânăr din România care a creat un proiect software interesant, indiferent de faza în care se află acesta, are șansa de a i se pune la dispoziție absolut tot ceea ce are nevoie pentru a transforma proiectul propriu într-o tehnologie revoluționară care să ajungă din nou în avangarda mondială.

Formele de colaborare pot include angajare, parteneriat sau ambele modalități de conlucrare. Cei interesați vor găsi informații suplimentare la adresa www.startIT.ro unde vor putea completa și formularele necesare pentru a participa la acest proiect.

Radu Gerogescu, președinte GeCad Software

"În urmă cu un deceniu, când am pornit primul proiect software românesc cu adevărat revoluționar, tot ce aveam era ideea și hotărârea de a reuși. Acum avem forța financiară de a duce din nou în vârful tehnologiei mondiale o idee românească. Avem experiența necesară pentru promovarea ei, precum și recunoașterea mondială pentru a o păstra acolo. Avem hotărârea de a porni un nou drum spre vârf, și de aceea am deschis ușa către toți cei care mai visează frumos și îndrăzneț în această țară. Depinde numai de tinerii specialiști români să aleagă acest drum și să intre pe această ușă. Îi asigur că, dacă nu le este rău de înălțime, exact acesta este drumul potrivit. startIT le va da tot ce le trebuie pentru a ajunge sus. Noi îi așteptăm.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro