Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Decembrie 2003

5 ani PC Magazine

Romulus Maier, Director General, Agora Media

Ce înseamnă 5 ani în viața unei reviste? Unei companii? Unui om? Privind în urmă este vorba desigur de trecutul recent. 5 ani nu pare mult. Parcă nu mai departe de ieri lansam primul număr al revistei la Backstage, pe muzica lui A.G. Weinberger. Și totuși câte s-au schimbat între timp... Oameni care au plecat și oameni care au venit, în firmă și în redacția revistei. Companii care au dat faliment, companii care au crescut sau care au fuzionat... Companii străine care au cumpărat firme românești și companii românești care cumpără firme străine... O piață românească mai matură azi și care crește an de an, dar crește întotdeauna mai încet decât ne-am dori.

La primele numere revista semăna mai mult cu ediția internațională PC Magazine. Asemănarea a rămas și n-are cum să fie altfel. Tehnologiile sunt globale iar testele din laboratorul revistei se bazează tot pe benchmark-urile din laboratoarele din SUA. Și e bine așa. E bine că putem beneficia de rezultatul unor investiții uriașe pentru a face teste obiective și reproductibile, în loc să copiem sau să ne dăm cu presupusul. Pe de altă parte revista a devenit din ce în ce mai mult în acești ani o revistă românească, o voce care se face auzită și ascultată.

Am fost, suntem și vom rămâne fideli misiunii pe care ne-am asumat-o: de a informa, educa și de a disemina informația. Nu există bucurie spirituală mai mare de a împărtăși ceea ce cunoști, de a învăța pe alții și de a învăța de la alții.

PC Magazine România este una dintre punțile care ne leagă - redacție, companii, cititori. Am fost împreună în acești ultimi 5 ani. Permiteți-mi să NE doresc să fim împreună în continuare și să avem parte de "tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte".


Mihai Para, General Manager, Deck Computers

Apreciez colaborarea dintre Deck și PC Magazine, ce este excepțională. La Mulți Ani și la cât mai multe realizări !


Mihaela Cârstea, [email protected]

Ce înseamnă pentru mine PC Magazine?
Răspunsul la întrebarea "Ce am făcut în ultimii 5 ani"
Ce mi-am dorit să fac înainte de a lucra la PC Magazine
Bucuria lucrului făcut cu pasiune
Posibilitatea de a cunoaște pe câțiva dintre cei care ne schimbă viața
Bucuria de a le putea oferi cititorilor o fereastră deschisă spre viitor
Pașaportul meu pentru marile evenimente TI ale lumii
Obținerea statutului de om liber al planetei
Oportunitatea de a dobândi mai multe abilități decât ar părea la prima vedere
În momentul în care scriu aceste rânduri, un posibil partener de afaceri

La mulți ani, PC Magazine!


Silviu Hotăran, General Manager, Microsoft România

Aș sublinia, în primul rând, relația deschisă și apropiată cu echipa de la PC Magazine, bazată pe pe interesul și pasiunea comună pentru fascinanta lume a tehnologiei informației, pe valori comune și chiar afinități personale. Pe o asemenea relație s-a putut cu usurință construi, încă de la început, o colaborare deosebită, care s-a dezvoltat în toți acești ani. Am trăit și împărtășit, cu toții, visele, succesele, bucuriile, dar și neîmplinirile generate de dificultățile perioadei de copilărie a pieței și industriei de TI din țara noastră. În decembrie, PC Magazine și Microsoft vor avea aniversări în România. Prilej de bilanț, bucurie, gânduri bune și speranțe pentru viitor.

Din suflet, un cald La Mulți Ani!


Vladimir Aninoiu, Director General, IBM România

Punct de referință în peisajul presei TI românești, PC Magazine România s-a distins prin profesionalismul, obiectivitatea și, nu în ultimul rând, spiritul de responsabilitate al întregului colectiv redacțional. Apreciem colaborarea excelentă din toți acești ani în care eforturile noastre de promovare a noilor tehnologii IBM au găsit în dumneavoastră un partener deschis, permanent preocupat de prezentarea ultimelor noutăți din industria TI.

IBM România felicită echipa PC Magazine România la aniversarea celor cinci ani de activitate și îi dorește mulți ani și succes în continuare.


Mircea Sârbu, primul redactor șef, PC Magazine România

Spre deosebire de memoria computerelor, memoria omenească este selectivă și cu o sensibilă încărcătură afectivă. Atunci când am aflat că PC Magazine România aniversează cinci ani, mi-am amintit o mulțime de detalii ale muncii de început din redacție, dar n-am reușit să-mi amintesc coperta primului număr. A trebuit să răscolesc prin arhivă ca să găsesc un exemplar. L-am așezat pe birou alături de cel mai recent, le-am răsfoit pe amândouă și am avut astfel revelația lungului drum parcurs în acești cinci ani. În direcția corectă.


Radu Enache, Director General, Hewlett Packard România

Îmi face o deosebită plăcere să adresez sincere felicitări revistei PC Magazine România pentru numărul său aniversar și apariția neîntreruptă în ultimii 5 ani. Suntem onorați de colaborarea excelentă cu această publicație al cărei profesionalism se bucură de o largă apreciere între cunoscătorii din mediul TI. Hewlett Packard, la rândul său o prezență neîntreruptă pe piață din anul 1975, nu putea colabora decât cu o publicație care, prin calitatea și diversitatea informațiilor oferite, a fost și sunt convins ca va rămâne un canal extrem de eficient de comunicare și promovare pentru produsele și soluțiile sale. Mult succes în continuare!


Alexandru Vișan, Managing Director, SCOP Computers

PC Magazine a fost și este mai mult decât un partener media în promovarea produselor, soluțiilor și serviciilor din propriul portofoliu.

Este unul dintre principalii formatori de opinii în domeniul TI, educând și motivând piața să caute informații, să întrebe, să compare, să ceară. Prin PC Magazine, avem exact ceea ce ne dorim noi, furnizorii: o piață interesată, dinamică.

Colaborarea dintre SCOP Computers și această revistă se extinde dincolo de tradiționala promovare într-o revistă de specialitate, dezvoltându-se în timp sub mai multe forme de marketing direct și non-tradițional.

La 5 ani de la apariție, dorim revistei și întregii echipe redacționale

La Mulți Ani plini de realizări și parteneriate!


Răzvan Balint, Director executiv, Romsym DATA

De la apariție, PC Magazine România este o revistă care a reușit să îmbine corectitudinea informației cu o ținută elegantă. Consider că aceste atuuri au fost decisive în lungul parteneriat dintre Romsym Data și revista voastră.

La Mulți Ani.


Ștefan Cojanu, Managing Director, Oracle România

Rolul revistelor specializate în tehnologia informației în peisajul publicistic actual este de necontestat. Ajunsă la al cincilea an de la apariție, revista PC Magazine este un exemplu concludent în acest sens, prin linia profesională pe care a impus-o tuturor articolelor, analizelor și prezentărilor. Colaborarea noastră cu PC Magazine și cu grupul de presă Agora s-a desfășurat întotdeauna sub cele mai bune auspicii. La aniversarea a 5 ani de la apariția revistei PC Magazine dorim întregii echipe redacționale să mențină această ștachetă la cotele cele mai ridicate.


Irina Socol, Director General, Siveco

PC Magazine și-a câștigat în acești 5 ani un loc aparte în mintea cititorilor, din ce în ce mai mulți și mai interesați de tehnologia informației - un domeniu în care România are șansa a se afirma la nivel mondial. Jurnalismul TI este, cu siguranță, o misiune dificilă - având atât un rol informativ cât și formativ. Colaborarea dintre compania noastră și revista PC Magazine este foarte bună deoarece se bazează pe respectul reciproc față de ceea ce facem fiecare, cu mijloace proprii pentru piață românească de TI. Totodată ne străduim și unii și alții să găsim modalități de a face eforturile noastre convergente. Cel mai recent dar și mai elocvent exemplu de acest fel este CUPA SIVECO, concursul de soft educațional organizat de compania noastră sub patronajul MECT și cu ajutorul PC Magazine. Doresc echipei PC Magazine să continue să fie o punte între realitățile și aspirațiile pieței noastre de TI.


Călin Tatomir, General Manager, CCT

PC Magazine România a ajuns în cei cinci ani de existență la standardul internațional al oricărei astfel de publicații. Dacă întreaga piață TI din România ar avea aceași imagine pozitivă și profesionalism precum PC Magazine România, poate ca am fi un pic mai aproape de Europa. Felicitări !


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro