Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2003

IBM, sponsor al concursului ACM

Pentru al șaptelea an consecutiv, IBM sponsorizează cel mai mare concurs de programare din lume - Concursul Internațional Universitar de Programare ACM (Asociația pentru Mașinile de Calcul).

Concursul aliniază echipe de câte trei studenți care concurează unele împotriva celorlalte și care trebuie să rezolve opt sau mai multe probleme complexe, din lumea reală, în doar cinci ore. Folosind un singur computer, colegii de echipă colaborează pentru a încadra dificultatea problemelor, pentru a deduce cerințele, proiectează spații de testare și construiesc sisteme software care rezolvă problemele propuse - toate acestea desfășurându-se sub supravegherea strictă a unui juriu de experți.

Ca urmare a bunei desfășurări a concursului regional Europa de Sud-Est și a rezultatelor obținute, Catedra de calculatoare a Universității Politehnica din București a fost din nou desemnată să organizeze faza regională Europa de Sud-Est a ediției din acest an, care s-a desfășurat în perioada 16 - 19 octombrie. Finalele Mondiale ale concursului vor avea loc la Praga, în perioada 28 martie - 1 aprilie, și vor reuni 72 de echipe selectate în urma concursurilor locale, preliminare și regionale.

 

 

 

 

 

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro