Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2003

Netwell 2003

Tornado Sistems a organizat cea de-a noua ediție NetWell, seminar dedicat tehnologiilor comunicațiilor. Desfășurat în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2003 la hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov, NetWell - cea mai veche manifestare de acest gen din țară - a reunit nume importante din peisajul IT&C internațional: 3Com, Allied Telesyn, APC, CheckPoint, Fujitsu-Siemens, HP, Microsoft, Nortel, Printronix, Proxim, Samsung și Telrad Connegy. La Poiana Brașov au fos prezente și peste 130 de companii din întreaga țară, reunind principalii parteneri și clienți ai Tornado Sistems.

Subiectele abordate în cadrul acestor conferințe au încercat să ofere soluții și răspunsuri pentru domenii ca: securitatea rețelelor de comunicații, sisteme avansate de telefonie, comunicații wireless, echipamente și soluții oferite de HP, noile platforme Microsoft, soluții profesionale de alimentare și echipamente pentru data center-uri.

Simultan, în cadrul workshopurilor au fost prezentate noile echipamente de routare din seria 3Com 5000, cabinetele metalice 19" și switch-urile Gigabit QUBS, servere, stații, notebook-uri, soluții de stocare și echipamente active de rețea de la HP, soluțiile de comunicații radio în frecvențele libere de 2,4 GHz și 5,8 GHz de la Proxim, echipamentele Allied Telesyn, tehnologiile de imprimare termică și matriceală oferite de Printronix, stații și notebook-uri Fujitsu-Siemens, centralele telefonice Samsung și aplicații ale acestora, precum și centralele de telefonie digitală, aplicații și interfețe cu rețelele IP produse de Telrad Connegy. - SI

 

 

 

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro