Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2003

România are acces la codul sursă al Microsoft

Pe 30 octombrie 2003 a avut loc la sediul MCTI semnarea acordului de aderare a României la programul guvernamental de securitate privind codul sursă al Microsoft. La ceremonia de semnare a participat pe lângă oficiali români și Jean-Philippe Courtois, CEO pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa în cadrul corporației Microsoft.

"Este o nouă piatră de hotar în parteneriatul strategic al cărui cadru a fost semnat de curând la Roma. Ceea ce face ca acest parteneriat să fie deosebit e faptul că se bazează pe niște realități deja demonstrate. Am fost foarte impresionat după ce am văzut aplicații din centrul de e-government al ministerului, care funcționează "live", precum e-licitatie sau plata electronică a taxelor. Acest lucru nu se întâlnește în multe țări din Europa și este cu atât mai meritoriu că au fost realizate de companii locale. Am semnat un asemenea document doar cu 15 țări din întreaga lume până acum, iar acest acord demonstrează încrederea acordată ministerelor din România de către Microsoft pentru a accesa codul sursă al Windows", a remarcat Jean-Philippe Courtois în cadrul conferinței de presă organizată cu această ocazie.

Programul guvernamental de securitate privind codul sursă (Microsoft Government Security Program - GSP) oferă guvernelor naționale accesul controlat la codul sursă Microsoft Windows și la alte informații tehnice.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro