Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Internet business- PC Magazine România, Ianuarie 2003

Știri
Oracle - Technology Day

Reprezentanța Oracle România a organizat pe 26 noiembrie 2002 conferința "Oracle Technology Day - The Power of Oracle Data Warehouse with Oracle9i",un eveniment înscris într-un program global de manifestări tehnice organizate de corporația Oracle în întreaga lume. Conferința a avut ca obiectiv principal promovarea tehnologiilor oferite de Oracle pentru asigurarea managerilor cu cele mai eficiente soluții și instrumente pentru suport decizional, într-o perioadă în care informația a devenit unul dintre cele mai prețioase bunuri ale unei organizații.

Cei peste 100 de participanți la eveniment, directori TI, administratori de baze de date, dezvoltatori și consultanți din întreaga țară au avut prilejul să afle cele mai recente informații legate de elementele de analiză și suport decizional înglobate de platforma tehnologică Oracle9i.

Oracle9i introduce o adevărată platformă business intelligence - un sistem în care funcțiile tradiționale de warehousing, mining și analiză sunt integrate direct într-o bază de date relațională. Beneficiile oferite de un astfel de sistem integrat sunt: sisteme mai simple, acces mai rapid la datele curente, economii de administrare a infrastructurii, management mai eficient, creșterea profitului.

În plus, sunt aduse îmbunătățiri semnificative funcționalităților data warehousing, prin alocarea dinamică a memoriei pentru interogări și funcții de interogare paralelă. Oracle a încorporat motorul de procesare analitică (OLAP) direct în baza de date, avantajele acestei integrări OLAP fiind accelerarea proceselor de analiză a datelor și eliminarea replicărilor masive de date. - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro