Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Internet business- PC Magazine România, Ianuarie 2003

Știri
Acceleratoare pentru sistemele eBusiness

Data Networks Associates, partener certificat Computer Associates, a anunțat lansarea noilor versiuni Advantage 2E și Advantage Plex care asigură o implementare simplificată și o dezvoltare rapidă a Enterprise JavaBeans (EJBs). Dezvoltatorii pot astfel genera EJB-uri rapid, plecând de la aplicațiile existente în iSeries400 și Windows, reducând timpul și costurile pe care le implică crearea noilor versiuni ale aplicațiilor de eBusiness.
Produsul CA Advantage Plex 5.1 utilizează o formulă tehnologică avansată care atrage după sine dezvoltarea J2EE pentru sistemele iSeries400 și Windows. Advantage Plex 5.1 optimizează dezvoltarea arhitecturilor complexe conforme standardelor și specificațiilor de programare în EJB, reduce timpul până la lansarea pe piață și în același timp asigură eficiența și calitatea în procesul de dezvoltare.

Advantage 2E 8.0 asigură dezvoltarea pe baza unui model, metode complexe pentru un management în schimbare, cât și posibilitatea de a asigura calitatea și performanța aplicațiilor de business. Plecând de la seturile de opțiuni deja existente, dezvoltatorii de software pot genera în mod automat aplicații iSeries400 pentru mediul J2EE.

Noile versiuni Advantage Plex și a Advantage 2E sunt, de asemenea, integrate în totalitate cu Advantage Joe 3.0, care asigură un schelet comun de utilizare a EJB-urilor, mergând până la o gamă completă de servere cu aplicații compatibile J2EE, incluzând WebSphere de la IBM, WebLogic de la BEA și 9iAS de la Oracle.

"Multe dintre actualele organizații de TI dispunând de resurse limitate trebuie să continue să-și dezvolte inițiativele proprii de dezvoltare a eBusiness-ului plecând de la seturile de opțiuni existente", declară Ricardo Antuna, vice-președinte al departamentului de marketing din cadrul CA. "Noile variante îmbunătățite ale soluțiilor de dezvoltare Advantage 2E și Advantage Plex le dau posibilitatea programatorilor de sisteme de nivel mijlociu să se bucure de beneficiile tehnologiei Java fără a mai investi bani și timp în cursuri de instruire". - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro