Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Internet business- PC Magazine România, Ianuarie 2003

Știri
Philips Romania a implementat cu succes MFG/PRO

Crescendo International, distribuitor al sistemului informatic integrat MFG/PRO în România, a implementat la Philips România modulele din MFG/PRO corespunzătoare departamentelor de marketing și vânzări.
MFG/PRO este o aplicație integrată destinată gestiunii resurselor întreprinderii (ERP - Enterprise Resource Planning) și oferă o mare flexibilitate în ceea ce privește particularizarea sistemului informatic în raport cu necesitățile informaționale ale organizațiilor în care este implementat. În acest sens, este posibilă definirea structurii departamentelor fiind accesibile posibilități de grupare a informațiilor în rapoartele generate.

"Implementarea noului sistem ne-a oferit posibilitatea de a evidenția informația pe mai multe centre de cost, lucru care a determinat o gestiune mai precisă a costurilor pentru diverse departamente din cadrul societății. În plus, alocarea soldurilor de facturi sau a diferențelor de curs se realizează, odată cu introducerea sistemului MFG/PRO, în mod automat, acest lucru contribuind la operativitatea crescută a anumitor operațiuni contabile. Posibilitatea de lucru în regim multi-valută constituie un alt avantaj major al implementării acestui sistem informatic. De asemenea, am fost foarte multumiți de integrarea sistemului informatic cu băncile, MFG/PRO permițându-ne selecția rapidă a facturilor și transmiterea ordinelor de plată către bancă", a declarat Aurelian Antohi, Financial Director, Philips România & Bulgaria. "Notele contabile de închidere se realizează mult mai simplu decât în sistemul utilizat anterior, acest lucru determinând o economie substanțială de timp în procesul de definitivare a situațiilor contabile".
MFG/PRO le oferă posibilitatea utilizatorilor autorizați de a consulta informațiile din baza de date centrală din orice locație de pe glob, prin intermediul internetului. - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro