Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2003

Allied Telesyn și-a deschis reprezentanță în România


Presedintele și CEO al Allied Telesis Int., Francesco Stramezzi, a fost prezent la deschiderea oficială a reprezentanței din România
Allied Telesyn International (ATI), unul din liderii mondiali în industria echipamentelor de rețea, prezent de mai mulți ani în România prin distribuitorii Genesys și Tornado, a anunțat în luna decembrie deschiderea oficială a biroului de reprezentanță din România. Acest eveniment confirmă potențialul pieței de networking din țara noastră, susținut și de rezultatele foarte bune ale vânzărilor produselor ATI, România ocupând constant o poziție de top în ultimii ani în Europa de Est și înregistrând creșteri semnificative de la un an la altul.

"Eforturile comune din ultimii opt ani depuse de către partenerii Allied Telesyn din România, companiile Genesys și Tornado, au avut ca rezultat impunerea mărcii pe piața locală a echipamentelor de rețea, precum și câștigarea unei excelente cote de piață", a declarat Dorin Ostaficiuc, Country Manager al Allied Telesyn România.

Existența unui astfel de birou înseamnă un nivel superior al prezenței companiei într-o țară, cu puternice responsabilități privind îmbunătățirea poziției pe piață prin diverse aspecte, precum sprijinirea rețelei de distribuție și a clienților finali din întreaga țară, promovarea vânzărilor, asistență tehnică, program de training, facilități comerciale.

"În prezent, în România deținem 26% din piață, obiectivul nostru pentru 2003 fiind de creștere cu încă patru procente a cotei de piață", a declarat Miodrag Sundic, Senior Vice President European Sales - Allied Telesyn. -MC

Detalii la www.alliedtelesyn.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro