Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine România, Ianuarie 2003

Orașele viitorului


Compania Hewlett Packard a anunțat lansarea unui nou program - HP Intelligent Building Solutions (soluții de construcție inteligentă) - care oferă un set intuitiv de servicii de voce, date și multimedia, destinat creșterii mobilității, productivității și accesului la informații. Prezentat la inaugurarea oficială a comunității urbane Santana Row, din San Jose, programul de arhitectură mobilă Intelligent Building al HP, combinat cu soluțiile tehnologice de la Cisco Systems, permite accesul la informații și servicii oricând și de oriunde.

Folosind sistemul de arhitectură HP Intelligent Building, utilizatorii pot folosi aplicații - cum ar fi portaluri ale comunității, acces wireless la internet în parcuri sau posibilitatea de înregistrare la hoteluri de la distanță - ca și când ar aparține infrastructurii proprietății lor, ca apa și curentul electric.

HP a lucrat împreună cu compania de dezvoltare urbană Federal Realty Investment Trust și cu Cisco Systems Inc. pentru a defini mediul de viață din noua comunitate urbană Santana Row.

Santana Row este un cartier unic, care reunește modalități specifice de trai, de a face cumpărături și de a lua masa. Aflată în Silicon Valley, comunitatea are restaurante internaționale, magazine unice, un hotel-boutique cu 213 camere, 255 unități rezidențiale de închiriat, o stradă principală și parcuri dotate cu tehnologie mobilă și servicii disponibile de oriunde din zonă.

Sistemul de arhitectură HP Intelligent Building - combinat cu soluțiile de comutare, rutare, voce prin internet, securitate, conectivitate wireless și de creare de servicii de la Cisco Systems - fac funcțională comunitatea mobilă din Santana Row. Printre facilitățile puse la dispoziție se află accesul la internet cu viteză mare, imediat după instalarea detailiștilor și rezidenților; acces wireless din parcuri și alte zone deschise; un portal online al comunității; precum și servicii suplimentare, cum ar fi televiziunea digitală prin cablu. - EAL

Detalii la: www.hp.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro