Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2003

Flamingo lansează workshop-ul "Club IT"

În fiecare zi de joi, începând cu orele 18:00, Internet Club Flamingo, din cadrul magazinului Flamingo Lahovari, va găzdui workshup-ul "Club IT", susținut de către echipe de specialiști TI și de vânzări ale companiei.

"Club IT Flamingo va fi organizat sub forma unui workshop dedicat împătimiților de TI, în cadrul căruia, aceștia vor avea ocazia să se întâlnească pentru aflarea și dezbaterea ultimelor noutățti din domeniu, și, nu în ultimul rând, testarea celor mai noi produse. Cred că acest Club IT poate fi considerat un forum de specialitate, dezbaterile având loc, de aceasta data, direct", a declarat Alexandru Cîrlan, Marketing Manager la Flamingo Computers.
Agenda evenimentelor poate fi consultata la adresa http://www.flamingo.ro, cuprinzând prezentări de produse, urmate de demonstrații interactive.

Prima seară a Clubului IT - 5 decembrie 2002 - a fost una de maximă importanță: lansarea, la distanță de o zi de la lansarea de către Intel, a procesorului Intel Pentium 4 la 3.06 GHz. Cu această ocazie, cei prezenți au avut posibilitatea de a testa cel mai nou procesor Intel, care are încorporată tehnologia Hyper-Threading. -

Detalii la: www.flamingo.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro