Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine România, Ianuarie 2003

Zapp, un an

Joi, 12 decembrie 2002, în cadrul unui eveniment care a marcat aniversarea primului an de activitate, compania Zapp a anunțat finalizarea procesului de extindere a rețelei proprii la nivel național.

Printr-o nouă investiție, de aproximativ 60 de milioane de dolari, rețeaua Zapp a crescut semnificativ, acoperind în prezent 85% din populația urbană a României. Acest procent reprezintă toate orașele și municipiile importante, un număr mare de comune și sate, precum și toate drumurile importante din țară.


Cuneyt Turktan, președintele Zapp: "Primul an de activitate înseamnă, în primul rând, realizări ce ne-au permis construirea unei fundații solide pentru viitor".

Zapp este prima rețea wireless din România, și chiar din Europa, care folosește una dintre cele mai eficiente tehnologii mobile disponibile în prezent - CDMA2000. Performanțele rețelei Zapp pot fi crescute relativ ușor și cu costuri scăzute, lucru ce permite o dezvoltare dinamică în timp, precum și susținerea de servicii de voce și transmisie de date la viteze foarte mari.

"După 12 luni în care eu însumi am utilizat-o, vă pot spune că rețeaua Zapp, care se bazează pe o tehnologie de înaltă calitate, dezvoltată de Qualcomm și Lucent, este foarte stabilă și de încredere, sigură, eficientă și economică. Tehnologia ne oferă astăzi o multitudine de posibilități pentru a oferi servicii avansate, iar noi, Zapp, suntem pionieri în acest domeniu al comunicațiilor integrate mobile de voce și transmisie de date de mare viteză. Primii în Europa", a declarat Cuneyt Turktan, președintele Zapp. "Nu vă gândiți la Zapp numai ca la o companie de telefonie mobilă ce oferă servicii de voce. Nu suntem numai atât. Acesta este doar unul dintre serviciile pe care le poate oferi rețeaua noastră". - MC

Detalii la www.zapp.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro