Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine România, Ianuarie 2003


Pentium 4 la 3,06 GHz - Puterea Hyper-Threading

Intel Corporation a lansat în România, pe 3 decembrie 2002, procesorul Pentium 4 la 3,06 GHz, cu tehnologie Hyper-Threading, cel mai performant procesor al momentului pentru sisteme desktop.
"Integratorii locali de produse Intel au acum la dispoziție, prin intermediul canalului oficial de distribuție, cea mai avansată soluție de procesare oferită de Intel", a spus Pawel Gepner, Regional Architecture Specialist for Servers and Workstations, Intel EMEA. "Construit pe baza tehnologiilor de producție de ultimă oră ale Intel, procesorul Intel Pentium 4 la 3.06 GHz cu tehnologie Hyper-Threading le permite utilizatorilor individuali și oamenilor de afaceri să facă mai multe, într-un timp mai scurt." Tehnologia HT permite apariția unei noi clase de PC-uri desktop de înaltă performanță, care pot rula rapid mai multe aplicații în același timp sau pot asigura performanțe suplimentare pentru programe individuale de software care folosesc mai multe thread-uri. Tehnlogia HT poate îmbunătăți performanțele PC-urilor cu până la 25%.


Pawel Gepner, Regional Architecture Specialist
for Servers and Workstations, Intel EMEA

Calculatoarele de ultimă generație permit creativitate digitală sporită, jocuri online rapide și flexibilitate în rularea simultană a mai multor aplicații. Sistemele bazate pe procesorul Pentium 4, care folosesc tehnologia HT, pot răspunde la comenzi în timp ce rulează alte aplicații. De pildă, utilizatorul poate să joace un joc PC realist în timp ce transferă un album cu fotografii de familie pe un DVD sau poate să scrie un CD cu muzică în timp ce montează scurte filmulețe video. Poate mixa muzică în timp ce face editare video, iar cele două operațiuni sunt cu 21% mai rapide cu această nouă tehnologie față de un sistem bazat pe procesorul Pentium 4 la 3.06 GHz, dar fără tehnologie HT.

Sistemele bazate pe noul procesor Pentium 4 la 3.06 GHz cresc eficiența și productivitatea. Tehnologia HT oferă managerilor de IT șansa de a-și spori eficiența și siguranța infrastructurii cu noi servicii, reducând vizibil problemele utilizatorilor finali. Aplicațiile din background, cum ar fi scanarea continuă a sistemului pentru detectarea virușilor, encriptarea sau compresia pot fi rulate simultan, fără a pierde din promptitudinea cu care sunt realizate. De pildă, operațiunea de comprimare a unui fișier Outlook în timp ce rulează WinZip a crescut ca performanțe cu 35% în condițiile utilizării tehnologiei HT. Adobe Photoshop poate rula cu 21% mai rapid în timp ce rulează și o scanare MacAfee antivirus.

Lansarea în România a procesorului Intel Pentium 4 la 3.06 GHz a fost însoțită de o demonstrație practică a tehnologiei Hyper-Threading. Cu acest prilej, companiile Flamingo Computers și Maguay au prezentat propriile sisteme ale căror configurații se bazează pe noul procesor Intel, cu tehnologie HT. -

Detalii la: www.intel.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro