Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Ianuarie 2003

HP raportează rezultate bune la sfârșitul anului 2002


Radu Enache, Director General HP România, anunță primele rezultate după încheierea fuziunii
Realizarea unei fuziuni dintre două companii foarte mari, cu activități parțial similare, cu culturi organizaționale diferite, este un lucru dificil, care necesită o perioadă de tranziție și adaptare destul de lungă. Cu toate acestea, HP a reușit atât la nivel mondial, cât și în România, să aibă rezultate mulțumitoare la mai puțin de un an de la încheierea fuziunii cu Compaq Computer Corp.

Într-o întâlnire cu presa ce a avut loc pe 11 decembrie 2002, Radu Enache, directorul general al HP România a anunțat o creștere a cifrei de afaceri cu aproximativ 1 milion de dolari față de anul precedent. Este mult, este puțin? Adevăratele rezultate ale fuziunii vor putea fi apreciate mai bine pe parcursul anului 2003.

Pentru moment, poate fi apreciată forța specialiștilor noii companii, ce va duce în timp la creșterea mai accelerată a rezultatelor financiare. Fuziunea a condus la dublarea numărului arhitecților TI, consultanților și profesioniștilor, în prezent biroul HP din România având peste 70 angajați, la care se adaugă cei 20 ingineri de software. HP operează în România printr-o bogată rețea de parteneri locali, respectiv 20 parteneri direcți și peste 200 reselleri activi.

Printre principalii beneficiari HP ai unor proiecte ample de implementare a infrastructurii TI se numără: Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Justiției, Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, Casa Națională pentru Asigurări de Sănătate, Primăria Capitalei, Banca Comercială Română, Banca Română pentru Dezvoltare - Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, Poșta Română, Mobifon, Orange, Romtelecom, Petrom, SIDEX, SNCFR, METROREX, Electrica, Aeroportul Otopeni, Romatsa, Registrul Auto Român și mulți alții.

Obiectivul principal al HP rămâne adăugarea unui plus de valoare soluțiilor oferite clienților, asigurarea stabilității și securității de care au nevoie în mediul TI eterogen și în continuă schimbare, a unei flexibilități maxime și a posibilității de alegere, asigurarea asistenței necesare în rezolvarea problemelor concrete cu care se confruntă în derularea afacerii și a unui cost total al proprietății scăzut.

Clienții HP au o posibilitate de a alege dintr-o gamă largă de produse și soluții HP, construite pe baza unor standarde industriale deschise, ceea ce conduce la reducerea costurilor totale de proprietate.

Inovația orientată către afaceri, integrată în servere, soluții de stocare și software, garantează performanța, cel mai ridicat nivel de disponibilitate, sprijină creșterea prin scalabilitate și asigură protecția investiției.

"Dorim să fim, pentru clienții noștri, cu mult mai mult decât vânzători, vrem să le fim parteneri competenți, care le înțeleg afacerile și îi sprijină în alegerea celor mai bune soluții pentru atingerea obiectivelor lor. În același timp, suntem hotărâți să colaborăm cu partenerii noștri locali și, în alianțe internaționale strategice, cu firme precum Microsoft, Oracle și SAP, pentru a putea furniza soluții de afaceri și infrastructură, potrivit cerințelor clienților", a spus Radu Enache, director general al HP în Romania. "Cele patru departamente din cadrul noii organizații HP vor avea o singură interfață pentru clienții noștri, oferind un portofoliu complet de produse, soluții și servicii". - MC

Detalii la www.hp.com.ro
PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro