Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Comentarii și interviuri - PC Magazine Romania, Ianuarie  2003


Joe Lin, Matsonic COMPUTER CO

Performanțe ridicate la un preț acceptabil


Dan Șerbănescu

Noi, Matsonic, ne-am facut un țel, anume acela de a distribui calitate, performanță, servicii spre satisfacția maximă a clientului, iar rezultatele de până acum nu ne-au înșelat deloc așteptările.

PC Magazine: Puteți să faceți o evaluare privind evoluția pe piața românească a produselor Matsonic?

Joe Lin: Matsonic a intrat pe piața românească cu soluții la prețuri scăzute, în prima fază, dar, în scurt timp, a reușit să-și îmbunătățească performanța și calitatea produselor. De asemenea, serviciile pre și post vânzare, pentru a asigura clientul că primește produse de calitate la un preț rezonabil, au fost îmbunătățite pas cu pas, dar promitem că nu ne vom opri aici.

Înființată în 1995, Matsonic Computer.CO este unul din liderii pieței producătorilor de plăci de bază, furnizând o linie întreagă de plăci de bază cu suport Socket 478, PPGA 370 și procesoare Socket A, la diferite viteze. Marca Matsonic este binecunoscută de către cumpărătorii din lumea întreagă, pentru livrarea promptă a produselor, profesionalismul și calitatea magazinelor asigurând o afacere profitabilă.

PC Magazine: Care dintre noile cipseturi sau alte tehnologii își pun emblema asupra produsele dumneavoastră?

Joe Lin: Anul acesta, Matsonic a lansat ultima tehnologie de placă de bază, incluzând: INTEL i845pe w/DDR 333, VIA p4x400 w/DDR 400 și 8xADP, KT 400 w/DDR 400 și 8xAGP pentru AMD XP CPU și SiS648w/8xAGP pentru INTEL P4 w/533 Mh, iE 1394/RAID 1.0/serial ATA, astfel cuprinzând cea mai nouă tehnologie de transfer, iar prin aceste modele oferim cele mai stabile și rentabile soluții. Astfel, noi încercăm să asigurăm în continuare performanțe ridicate pentru produselor noastre, la un preț acceptabil, aș putea spune chiar cel mai echitabil.

Noi, Matsonic, ne-am facut un țel, anume acela de a distribui calitate, performanță, servicii spre satisfacția maximă a clientului, iar rezultatele de până acum nu ne-au înșelat deloc așteptările. Acest țel l-am transmis și distribuitorilor noștri - legătura noastră cu clientul final - și pot spune că până acum nu am fost dezamăgiți de rezultate. Aș menționa aici legătura de cea mai lungă durată pe care o avem cu ProCA România, dar nu pot să nu aduc mulțumiri și pe această cale celorlalți doi distribuitori autorizați : Flamingo Computers și Acer Line International.

PC Magazine:
Există posibilitatea de a alege plăcile de bază Matsonic dintr-o gamă largă de modele disponibile pe piață. În acest context, cum intenționați să învingeți competiția? Oferta Matsonic include și calculatoarele mobile?

Joe Lin: Gama de modele produse de noi în momentul de față este foarte variată, iar tehnologia este întodeauna de ultimă generație. Noi spunem că putem învinge competiția chiar prin integrarea celor mai noi tehnologii, prin aducerea la zi a modelelor noastre permanent. De exemplu, în momentul în care un producător de cipuri livrează o soluție, normal, toți producătorii de plăci de bază vin cu propriile lor modele pentru a integra noul cip. Noi facem ceva mai mult de fiecare dată, însemnând că, dupa prima fază de cercetare a unei propuneri, venim deja cu sugestii pentru producătorul de cipuri pentru generațiile următoare de cipuri, asigurând prin aceasta o strânsă legătură și conlucrare permanentă, o creștere a performanțelor modelelor viitoare. Nu cred că rezistă cineva pe piață fără o atentă, activă și scrupuloasă selecție, în vederea peformanțelor maxime pentru fiecare soluție propusă clientului.

În acest moment, Matsonic nu are nici o intenție să se implice în piața dispozitivelor mobile, țelul nostru rămâne creșterea continuă a calității și performanței produselor noastre, în același timp cu încrederea în însăși marca Matsonic. Axarea pe plăci de bază și dezvoltarea celor mai bune soluții de bază sunt întotdeauna elemente de responsabilizare, care ne preocupă.

PC Magazine: Care este cumpărătorul țintă vizat de produsele dumneavoastră?

Joe Lin: Matsonic acoperă întreaga gamă de produse, pentru a satisface toate nevoile consumatorilor, iar pentru aceasta Matsonic furnizează produse de la cel mai mic nivel, până la produse de performanță ridicată. Succesul este garantat prin lansarea diferitelor produse pentru diferite segmente de cumpărători.

PC Magazine: Sunteți multumiți de parteneriatele pe care le-ați dezvoltat cu companiile românești și care sunt criteriile pe care vă axați alegerea?
Joe Lin: Matsonic are relații puternice cu partenerii din România, încrederea și flexibilitatea sunt criterii de bază pentru distribuitorii Matsonic, seriozitatea și puterea de angajare în această afacere fiind totodată capitală. Chiar dacă pentru noi numele sau renumele producătorilor/integratorilor de sisteme de pe piața de distribuție nu a contat, întotdeauna am avut parteneri puternici și apropiați care să lucreze cu noi, să ne informeze asupra pieței pentru a găsi cele mai bune soluții. Alegerile făcute de noi până acum ne mulțumesc pe deplin și sperăm că aceste colaborări să continue și în anul 2003 astfel încât clientul să fie din ce în ce mai mulțumit.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro