Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2002

Motorola V70, design sau tehnologie?

Motorola a anunțat pe 16 iulie 2002 lansarea modelului V70, un telefon mobil conceput pentru cei care apreciază în primul rând design-ul. Prin forma futuristă - clapetă rotativă și display circular - modelul Motorola V70 reprezintă evoluția unei întregi categorii de telefoane mobile. Stilul distinct al modelului V70 este oferit și de lumina albastră MotoGlo electro-luminiscentă, carcasa transparentă și ecranul negru cu litere albe, utilizatorul având și posibilitatea de a schimba culoarea afișajului.

"Modelul V70 reprezintă o schimbare radicală față de design-ul convențional al telefonului mobil. Cu modelul V70, Motorola invită consumatorii la o experiență sofisticată plină de stil", spune Ron Garriques, Senior Vice-Președinte al portofoliului global de produse din sectorul de comunicații personale din cadrul companiei Motorola. "Clapeta rotativă inedită și afișajul circular sunt un exemplu al tradiției Motorola în inovare. Modelul V70 respectă tradiția Motorola de a crea aparate unice în industria telefoanelor mobile. Motorola a fost prima care a iluminat buzunarele consumatorilor cu MicroTac, cel mai mic telefon mobil; apoi a oferit StarTac, unul din cele mai populare telefoane rotative; iar acum ne rotim cu noul Motorola V70".

Alte câteva caracteristici mai interesante ale telefonului sunt accesul la internet prin GPRS, sincronizarea cu PC-ul și trimiterea de faxuri, disponibilitatea a 64 tonuri de apel diferite pentru a fixa tonuri individuale pentru diversele tipuri de apeluri, remind-ere, mesaje și alarme, jocuri, calculator și convertor valutar. Afișajul extern oferă identificare rapidă a apelului, iar personalizarea meniului îi permite utilizatorilor să-și adapteze aparatul în funcție de preferințe.

Telefonul este disponibil în România prin distribuitorii autorizati Motorola. - EAL

Detalii la: www.motorola.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro