Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2002

ASF, primul Oracle Certified Partner din România

Reprezentanța Oracle Romania AG a anunțat că începând din luna iulie a.c., Advantage Software Factory (ASF) a devenit prima companie din România atestată Oracle Certified Partner. Prin această certificare, ASF beneficiază de o serie de drepturi specifice, în conformitate cu noua politică de parteneriate Oracle, printre care prioritatea în acordarea de competențe (suport, servicii, educație și certificare) pentru proiectele locale.

Reprezentanța Oracle din România este conștientă de importanța dezvoltării unor relații de business cu parteneri puternici, care să acopere cele mai importante domenii de activitate de pe întreg teritoriul țării. Filozofia de management pe care Oracle o recomandă partenerilor din întreaga lume se regăsește în noul model de parteneriate și de administrare a relațiilor cu partenerii Oracle PartnerNetwork (OPN).

Puternic reprezentată deja în trei sectoare: telecomunicații, industrial și medical, compania ASF se bucură de derularea unor proiecte de succes pentru clienți de nivel corporatist precum: Romtelecom, Connex, Otlchim, etc., dar și guvernamentali, cum ar fi MCTI.

Oracle PartnerNetwork este o rețea globală la care au acces peste 12.000 de companii care dezvoltă și furnizează soluții software inovative bazate pe aplicațiile și tehnologiile Oracle. Comunitatea membrilor OPN are acces gratuit la întreaga gamă de servicii, instrumente de dezvoltare și resurse Oracle, care le permit o dezvoltare mai accelerată și accesul mai rapid pe piață. Printre principalele avantaje de care beneficiază partenerii în noul sistem OPN se numără accesul printr-un singur punct (portalul OPN) la resursele online pentru dezvoltare, migrare, kit-uri de instalare, workshop-uri specifice și sfaturi din partea experților, precum și reducerea considerabilă a timpului de interacțiune între parteneri și Oracle, cu posibilitatea participării de la distanță la forumuri, seminarii și cursuri online. Resursele oferite de portalul OPN sunt adaptate cerințelor partenerilor, fiind personalizate în funcție de tipul de parteneriat, rol și apartenența la o zonă geografică.

Noul model de business este adaptat pe trei categorii majore de parteneri certificați: Oracle Member Partner, Oracle Certified Partner și Oracle Certified Advantage Partner. Partenerii înregistrați în OPN care demonstrează că posedă o cunoaștere superioară a produselor, expertiză tehnică și determinarea de a face afaceri cu Oracle pot să obțină calificarea la nivelul Oracle Certified Partner. Acești parteneri beneficiază de un înalt nivel de servicii, suport, educație și certificare. Cel mai elevat nivel de calificare este Certified Advantage Partners, la care pot să ajungă partenerii care demonstrează cel mai înalt nivel de integrare a expertizei tehnice și cunoașterii produselor, cu impact major asupra afacerilor dezvoltate împreună cu Oracle. - MC

Detalii la: www.oracle.ro, www.asf.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro