Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2002

iPAQ Pocket PC H3900

Cel mai nou model din familia Pocket PC a fost lansat. Echipat cu un ecran color de mare rezoluție, un procesor de aplicații Intel PXA250 la 400 MHz precum și cu o telecomandă universală pentru aparatele electronice de acasă și de la birou, noul iPAQ Pocket PC H3900 este primul PDA lansat sub marca HP de la fuziunea celor două mari companii TI.

Lansată la sfârșitul lunii iunie 2002, noua serie iPAQ Pocket PC H3900 conține și un slot pentru extensie Secure Digital Input-Output (SDIO), care le permite utilizatorilor să transfere datele, în ambele sensuri de copiere, prin cele mai mici, ușoare și sofisticate accesorii de stocare și extindere.

"Profesioniștii cu deplasări frecvente apreciază display-urile în culori naturale, performanța mai rapidă, conservarea datelor și expandabilitatea maximă; noul iPAQ Pocket PC este accesibil tuturor", a spus Eric Cador, Vicepresident Senior, HP Personal Systems Group, Europe Middle East & Africa.

iPAQ Pocket PC H3950 este livrat cu 32 MB de Flash ROM sau, opțional, cu capabilități integrate Bluetooth și 48 MB de Flash ROM. Ambele modele încorporează Microsoft Windows pentru Pocket PC 2002, incluzând de asemenea 64 MB de RAM.
PDA-urile sunt disponibile în România de la sfârșitul lunii iulie a.c.. - EAL

Detalii la: www.hp.com.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro