Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iunie 2002

Salonul Național de Software și Servicii

În luna aprilie s-a desfășurat în București prima ediție a Salonului Național de Software și Servicii - soft21.ro, eveniment organizat de ANIS, Asociația Națională a Industriei de Software și Servicii, în colaborare cu IT&S Events Management.

Scopul acestei manifestări a fost de a facilita dialogul între industria de software, partenerii săi actuali și potențiali clienți sau reprezentanți ai structurilor de decizie, la nivel legislativ și executiv.

Manifestarea a reunit un număr de 16 prezentări susținute de 14 dintre cele mai importante firme de software care activează pe piața românească. Reprezentanții ArtWeb Design, ATC Rom, BIT Sofware, EWIR, IBM România, Indaco, Intrarom, Ipacri, Microsoft România, SAP Austria, Siveco România, Sobis Software, Softwin și TotalSoft au avut posibilitatea de a-și prezenta produsele și serviciile în cadrul a două secțiuni dedicate soluțiilor de gestiune integrată a întreprinderii (ERP) și soluțiilor de gestiune a relației cu clienții (CRM).

Un alt centru de interes a fost reprezentat de mesele rotunde organizate în cadrul evenimentului unde au fost abordate teme de interes pentru dezvoltarea industriei românești de software și servicii.

ANIS consideră că soft21.ro și-a atins cu succes obiectivele încă de la această primă ediție și intenționează să folosească rezultatele obținute în direcția promovării imaginii industriei românești de software și servicii pe plan intern dar mai ales pe piețele internaționale. - EAL

Detalii la: www.anis.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro