Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iunie 2002

HP Jornada 728, un nou partener de drum

Hewlett Packard a lansat recent un nou produs din categoria dispozitivelor mobile.

Noul HP Jornada 728 PC handheld are un design modern, în două culori, 64 MB de memorie, un procesor de tip 206MHz Intel SA1110 StrongArm precum și o tastatură de dimensiuni reduse.

Dispozitivul rulează Microsoft Windows for Handheld PC 2000, oferă o funcționalitate deosebită pe internet, conectivitate fără cablu și este ideal pentru o gamă largă de aplicații mobile.

Odată cu lansarea acestui dispozitiv, HP a anunțat și disponibilitatea unui program prin care asigură suport complet pentru dezvoltatorii de aplicații mobile pentru Microsoft Pocket PC și platforme PC handheld în Europa, oferindu-le acces la tehnologii și produse HP noi sau în curs de apariție.

Programul cuprinde o gamă completă de suport și servicii, instruire și suport prin e-mail, pentru a-i ajuta pe dezvoltatorii de aplicații să-și porteze aplicațiile pe platforma HP Jornada sau să personalizeze aplicațiile conform nevoilor specifice ale clienților.

"Pentru a sprijini dezvoltarea aplicațiilor și soluțiilor mobile, HP lucrează mână în mână cu comunitatea dezvoltatorilor de aplicații", a spus Emmanuel Klotz, director aplicatii la HP's Computing & Appliances Organisation. "Prin această colaborare strânsă cu experții în aplicații și echipamente, dorim să construim baza care va încuraja creația de soluții HP Jornada stimulative și practice atât pentru profesioniștii mobili cât și pentru consumatori." - EAL

Detalii la: www.hp.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro