Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

eBusiness prin Computer Associates și IBM

Computer Associates Int. (CA) a anunțat pe 2 aprilie că oferă suport pentru IBM z/OS.e, un sistem de operare cu preț special destinat noii serii de servere IBM eServer zSeries 800, proiectat special pentru aplicațiile de eBusiness. În același timp, CA a anunțat oferirea suportului pentru IBM z/OS Version 1 Release 3, cea mai recentă versiune a sistemului de operare IBM pentru eServer zSeries. Anunțurile CA sunt simultane cu cele făcute de IBM cu privire la disponibilitatea versiunilor z/OS.e și z/OS 1.3, ca și a noii linii de servere de început de gamă IBM zSeries 800.

Disponibilitatea imediată a soluțiilor de management ale CA pentru noile platforme de tip enterprise ale IBM va permite clienților să continue fără întârziere și în siguranță inițiativele de migrare spre aceste medii de lucru. În afara sistemelor z/OS.e și z/OS, soluțiile CA pot funcționa și pe alte sisteme de operare disponibile pe noile mașini IBM zSeries 800: Linux, OS/390, z/VM, VM/ESA și VSE/ESA.

"CA este puternic angajată în viitorul mainframe-urilor și în creșterea rolului său în eBusiness, în concordanță cu viziunea IBM așa cum este aceasta reflectată în lansarea celor mai recente produse", spune Nancy Newfield, vicepreședintă a diviziei de soluții pentru calculatoarele mainframe. "Anunțurile simultane făcute de CA și IBM demonstrează că clienții se pot baza pe tehnologia de management oferită de CA pentru a fi siguri de evoluția continuă și în siguranță, de fiabilitatea mediilor lor de lucru

Prin lansarea noului IBM eServer z800 cu preț scăzut se intenționează aducerea performanțelor și fiabilității tehnologiei mainframe IBM zSeries la o gamă mai largă de potențiali clienți. Sistemul de operare z/OS.e este proiectat pentru rularea noilor aplicații de eBusiness la un preț foarte atractiv.

IBM oferă pe z800 doar o versiune Linux pentru a ajuta clienții să folosească mai multe servere pe o singură mașină pentru reducerea costurilor și simplificarea managementului. În sprijinul strategiei sale, CA a anunțat la LinuxWorld, în luna ianuarie a.c., disponibilitatea a 20 de produse care pot fi utilizate în mediul Linux pe calculatoarele mainframe zSeries, cărora urmează a le fi adăugate noi soluții în viitorul apropiat .

"IBM continuă să extindă granițele tehnologiei mainframe în scopul atingerii performanțelor și cerințelor de buget ale pieței afacerilor online în curs de expansiune", spune Rich Lechner, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru IBM eServer zSeries. "Prin programul nostru PartnerWorld for Developers vom continua să lucrăm în strânsă cooperare cu cele mai importante companii de software, precum Computer Associates, pentru a asigura disponibilitatea instrumentelor realizate de alte companii pe noile noastre medii de lucru în beneficiul clienților comuni". - MC

Detalii la: //ca.com/products/zos_e/, //ca.com/ products/zos/, //ca.com/solutions/s390/linux, www.dna.ro.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro