Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

Vă doriți un Porsche veritabil?

Ei bine, puteți avea așa ceva fără a plăti o avere, dacă veți opta pentru monitoarele SyncMaster 151P sau 171P produse de Samsung Electronics, pe baza unui proiect semnat de însuși Ferdinand Porsche.

Când forma și funcționalitatea ajung să se îmbine în proporția optimă, rezultatul este de cele mai multe ori o experiență cu totul deosebită. Dar aspectul nu e totul. Motiv pentru care aceste noi modele de monitoare oferă și o serie de elemente tehnologice la fel de încântătoare.

Fiecare model este echipat atât cu un port digital, cât și cu unul analog și garantează un nivel maxim în materie de calitate a semnalului video afișat. Rezoluțiile lor native sunt de 1.280 x 1.024 pixeli, la 56-85 Hz și 16,7 milioane de culori pentru SM 171 P (17 inch) și 1.024 x 768 pixeli la 56-75 Hz pentru SyncMaster 151 P (15 inch). Cu rate de reîmprospătare a pixelilor de 25 ms, seria SyncMaster P este una dintre cele mai rapide din gama monitoarelor TFT disponibile în prezent pe piață și este unul dintre primele monitoare TFT care permit o afișare fluidă a secvențelor video sau a jocurilor, dar și a prezentărilor cu imagini în mișcare. Un unghi de vizionare de 170° în toate direcțiile garantează o imagine optimă.

Iar pentru specialiști, monitoarele folosesc noua tehnologie Copula Electrodes (CE) și oferă niveluri de strălucire de 250 sau 350 cd/m2 și niveluri de contrast de 450:1, respectiv, 500:1.-


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro