Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

ICL Romania se aliniază la brandul Fujitsu

Compania ICL a devenit din data de 1 aprilie 2002 Fujitsu Services Romania. Noua companie va continua tradiția de furnizări de servicii și sisteme integrate care intră într-o nouă eră - cea a globalizării.

Corporația Fujitsu (locul trei mondial în sectorul serviciilor de tehnologia informației și lider de piață în Japonia) a anunțat în luna martie noua sa strategie privind dezvoltarea infrastructurii de servicii TI, de consultanță și aplicații globale prin crearea unei noi companii sub brandul Fujitsu. Noua companie, Fujitsu Services, funcționează începând de la 1 aprilie 2002 și a fost înființată prin integrarea și realinierea companiei ICL. În acest context și ICL Romania s-a aliniat la noua strategie de dezvoltare a Corporației Fujitsu, devenind Fujitsu Services Romania.

"ICL era o companie Fujitsu de aproape 10 ani. Datorită schimbărilor dinamice din piață și a mediului de business ultracompetitiv, sigur că toate firmele de profil, și în special marile corporații, se reanalizează și își adaptează strategiile cerințelor pieței. În cadrul strategiei privind dezvoltarea infrastructurii sale de servicii TI, Fujitsu a lansat și un program de aliniere a tuturor subsidiarelor sale la brandul corporativ. Fiind complet integrați în compania Fujitsu vom face parte din cea de-a treia corporație TI la nivel mondial, cu o forță profesională și umană greu de egalat. Strategia generală a Fujitsu Services Romania va continua tradiția de succes în domeniul integrărilor de sisteme informatice realizate de ICL Romania", a declarat Marian POPA, COO Fujitsu Romania.

În cei zece ani de activitate pe piața românească, compania ICL Romania a fost implicată în peste 50 de proiecte informatice majore pentru instituții guvernamentale, servicii financiare, comunicații, transport, utilități și firme de retail, proiectul IRIS implementat la CFR SA fiind cel mai mare proiect informatic implementat
vreodată în România. -EAL

Detalii la: www.ro.services.fujitsu.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro