Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

Un monitor detașabil

Philips a expus în cadrul CeBIT 2002 un concept revoluționar în materie de flexibilitate a calculatoarelor - monitorul detașabil pentru PC-uri.

Bazat pe tehnologia avansată LCD dezvoltată de Philips, noul dispozitiv este flexibil și inteligent, permițând utilizatorilor interfațarea cu PC-ul fără o conexiune prin fir și oferind acces la internet, informații, divertisment și aplicații oriunde pe raza unei rețele wireless instalată la domiciliu.

Monitorul detașabil Philips este de fapt un dispozitiv subțire, ușor și care funcționează cu baterii, bazat pe un touch screen, un LCD cu matrice activă și conectivitate wireless 802.11b. Acest monitor revoluționar sparge bariera fizică dintre utilizatori și PC-urile lor staționare. Folosind tehnologia Microsoft Mira, monitorul detașabil Philips poate accesa un PC aflat oriunde în casă.

Cu o caracteristică exclusivă Instant-on, monitorul detașabil Philips este tot timpul gata să funcționeze, cu sau fără un PC gazdă. Nu are nevoie de un proces de inițializare care consumă timp și poate funcționa și ca dispozitiv inteligent de sine-stătător. Cu o greutate de numai un kilogram și o grosime de doar 25 milimetri, monitorul detașabil funcționează optim la temperatura de 27 de grade Celsius. Bateriile sale reîncărcabile îi conferă o autonomie de cinci ore de funcționare continuă. Monitorul detașabil Philips este dispozitivul perfect pentru accesarea de oriunde a conținutului, spre exemplu din bucătărie, unde poate fi descărcată o rețetă de pe internet, se poate scrie o notiță sau asculta un fișier MP3 stocat pe PC-ul gazdă. Mai mult, el se transformă într-un tablou electronic care poate afișa și fotografii digitale.

În plus față de de capabilitățile sale wireless, monitorul detașabil este furnizat și cu o stație de cuplare care permite utilizatorului atașarea unei tastaturi și a unui mouse, pentru o interacțiune și mai bună cu PC-ul gazdă. Noul produs va fi disponibil pe piață în cursul acestui an. -


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro