Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

Ceasul care îl face invidios și pe 007

Laboratorul de cercetare din Japonia al gigantului IBM a expus la CeBIT un nou produs, care l-ar face invidios până și pe James Bond: WatchPad - ceasul care face diferența.

Această invenție utilă este perfect echipată pentru necesitățile utilizatorului mobil, oferindu-i acces la informații personale cum sunt cele privind întâlnirile programate sau adresele, dar oferindu-i și posibilitatea de a transmite sau recepționa mesaje prin lansarea de comenzi vocale.

Ceasul se bazează pe tehnologia Bluetooth, care acceptă nu doar un input text, ci poate, de asemenea, procesa input-uri sau output-uri vocale. Mai mult, WatchPad realizează identificarea utilizatorilor pe bază de amprente digitale în loc de parole, spre deosebire de majoritatea dispozitivelor mobile existente. Folosind sistemul de operare deschis și flexibil Linux, producătorii WatchPad-ului au reușit să reducă drastic nivelul de memorie solicitată, în paralel crescând semnificativ durata de viață a bateriei. Ceasul este echipat cu un ecran LCD, un microfon și un difuzor încorporate, alarmă prin vibrație și un senzor care permite identificarea prin amprentă digitală.

Și - era să uit - puteți să-l folosiți și pentru a afla ora exactă. -


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro