Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

WIDCOMM și MSI includ tehnologia Bluetooth pe placa de bază a PC-urilor

WIDCOMM, lider de piață în furnizarea de software pentru sisteme de comunicații fără fir, a anunțat în cadrul CeBIT 2002 că a licențiat întreaga sa suită software Bluetooth către MSI, unul dintre liderii mondiali în producția de plăci de bază pentru PC-uri.

Potrivit termenilor acordului, MSI va include WIDCOMM Bluetooth Protocol Software for Windows (BTW) pe plăcile sale de bază. MSI va deveni astfel primul producător de plăci de bază care implementează tehnologia Bluetooth direct pe plăcile de bază. MSI PC2PC Bluetooth este un kit inclus pe plăcile de bază într-o configurație proiectată să ofere capacități wireless Bluetooth unei noi generații de calculatoare personale.
"Pentru producătorii originali de echipamente PC, interoperabilitatea software și hardware reprezintă un factor cheie în comercializarea pe scară largă a tehnologiei Bluetooth. WIDDCOMM BTW este proiectată să funcționeze pe diverse platforme PC și oferă un cert avantaj în temeni de viteză de lansare pe piață a produselor pentru MSI și clienții săi", a comentat Andreas Malzach, vicepreședinte pentru marketing la WIDCOMM.

La rândul său, Charles Chiang, vicepreședinte pentru cercetare-dezvoltare la MSI a precizat că acordul răspunde unei cereri puternice din partea clienților companiei. "Cooperarea cu WIDCOMM ne va permite să garantăm faptul că viitoarele generații de PC-uri desktop vor dispune de tehnologie Bluetooth de ultim moment, ceea ce corespunde standardelor înalte ale MSI în materie de proiectare de produse ușor de folosit de către utilizatori", a adăugat el. -


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro