Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

O bancă deschisă non-stop

BancaMobil este un proiect realizat de un grup de studenți ai Academiei de Studii Economice care se adresează instituțiilor bancare în curs de dezvoltare și clienților acestora.

Mai exact, este vorba de un serviciu care poate fi accesat prin internet sau WAP și care asigură accesul non-stop la informații privind contul bancar, fie el cont de card, depozit la vedere sau pe termen, sau orice alt tip de cont bancar, în lei sau valută.

Pentru ca proiectul să devină un serviciu funcțional, acesta trebuie implementat în baza de date a băncii, în care se vor opera doar două modificări: adăugarea unui nou câmp (denumit "utilizator") și adăugarea unei comenzi/proceduri care să fie accesată la fiecare operație bancară. Deoarece BancaMobil este o aplicație de web/wap pasivă, în sensul că datele cerute de utilizator au fost stocate pe un server (care nu este neapărat cel în care există și baza de date propriu-zisă) la o dată prealabilă accesării lor, interogarea bazei de date nu va fi posibilă decât în măsura informațiilor ce au fost deja stocate pe serverul secundar. În ceea ce privește costurile de implementare, acestea variază în funcție de particularitățile sistemului informatic existent în instituția respectivă, în intervalul 100-1000$. -EAL

Detalii la: http://bm.media2.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro