Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

Visual Studio .NET, un instrument de dezvoltare revoluționar

Platforma Microsoft .NET va modifica fundamental în următorii ani modul de interacțiune dintre utilizatori și calculatoare. Ea include o familie completă de produse, bazate pe XML și alte standarde deschise, ai cărei membrii sunt: Visual Studio .NET, servere, clienți, servicii web XML și experiențe .NET.

Componenta Microsoft Visual Studio .NET este cel mai complet instrument de dezvoltare multilingv pentru construirea și integrarea rapidă a serviciilor și aplicațiilor web XML, îmbunătățind substanțial productivitatea programatorilor. Lansarea acestei soluții, precum și prezentarea facilităților și beneficiilor oferite de ea au constituit tema abordată de Microsoft România la întâlnirea anuală cu programatorii, Developer Days, ce a avut loc pe 13 martie la Centrul Expozițional Romexpo.

O zi lungă, grea datorită bogăției de informații, dar extrem de instructivă prin caracterul practic al prezentărilor și prin oportunitatea participanților de a dialoga cu specialiștii echipei Microsoft România.

Au fost prezentate limbajele de programare din Visual Studio .NET, modalitățile prin care se face modelarea datelor din perspectiva regulilor de afaceri, modul de utilizare a datelor XML, crearea aplicațiilor web și Windows folosind Visual Studio .NET.

Produsul există în 3 ediții: VS .NET Enterprise Architect, VS .NET Enterprise Developer și VS .NET Professional, în funcție de scopul utilizării sale, și permite folosirea oricăruia dintre următoarele limbaje de programare: Visual Basic .NET, Visual C# .NET și Visual C++ .NET.

Vom reveni în numerele următoare ale revistei cu date tehnice despre acest instrument ce va face mult mai ușoară munca programatorilor în favoarea utilizatorilor ce vor avea astfel mult mai multe servicii la dispoziție. - MC

Detalii la Microsoft Infocenter, tel.: 01- 203.61.61


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro