Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

Efecte speciale realizate cu programul Combustion 2Discreet Demo Day

Pe data de 14 martie 2002, la Baza Floreasca 2, Magic Systems, o societate româno-germană, în cooperare cu compania Discreet, divizie Autodesk, au prezentat posibilitățile de modelare și animare oferite de 3D Studio Max 4.2 și Combustion 2.

Extrem de cunoscut, apreciat și utilizat în toată lumea de către graficieni, modelatori și animatori, 3D Studio Max a ajuns la versiunea 4.2, fiind unul dintre cele mai bine vândute pachete de grafică 3D. Cu peste 70 de distincții acordate în industria animației și filmului, noua versiune continuă linia ascendentă în care se înscrie programul, din ce în ce mai mulți graficieni alegându-i mediul de lucru intuitiv, bază a numeroase alte programe și plug-in-uri. În cadrul prezentării au fost reliefate posibilitățile, practic limitate doar de imaginație, de modelare și animare a caracterelor complexe, bazate pe sistemul cinematicii directe și inverse.

Efecte speciale realizate cu programul Combustion 2A doua aplicație prezentată, Combustion 2 este noua versiune a revoluționarului și apreciatului program de creare a efectelor speciale, produs de compania Discreet și include tehnologiile sistemelor Flint, Flame și Inferno. Combustion 2 dă utilizatorului puterea de a desena, anima, compune și renderiza cele mai ambițioase viziuni creative.

De la prima sa lansare, Combustion a redefinit modul de lucru al graficienilor, oferind un mediu de creație, animație și modelare 3D fără precedent. Combustion 2 se prezintă sub o nouă interfață intuitivă și ergonomică ce permite graficianului să se concentreze asupra creării efectelor vizuale și animației.

Arhitectura avansată a programului integrează perfect suport OpenGL, renderizare optimizată, cache pentru imagini, suport pentru sisteme multiprocesor, dar și un sistem complex de vizualizare a scenei în lucru pentru a oferi un nou standard de interactivitate vizuală.
Artiștii pot utiliza tehnologiile sistemelor Flint, Flame și Inferno, încorporate în Combustion 2 pentru a produce efecte vizuale de cea mai bună calitate.

Combustion 2 este un program ce se integrează complementar cu alte aplicații, precum Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, After Effects și Final Cut Pro. De asemenea, una dintre funcțiile principale ale programului este de a asista utilizatorii 3D Studio Max ca soluție în animație, oferind o suită impresionantă de efecte vizuale și sprijin în animație și editare. - Ionuț Ghionea

Detalii la: www.magicsys.ro

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro