Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

Ofertă multimedia de excepție de la Benq

Benq, fosta Acer Communications & Multimedia, a prezentat la CeBIT 2002 o întreagă gamă de monitoare LCD plate, care îmbină aspectul modern cu cele mai înalte standarde de calitate. Toate monitoarele LCD sunt certificate conform standardului ISO 13406-2.

Monitorul Benq FP567 (15") are un design nou și atrăgător, iar prin caracteristicile sale, strălucirea de 250 cd/m2 și raportul de contrast de 350:1, acest monitor corespunde pe deplin cerințelor clienților profesioniști. Una dintre caracteristicile deosebite ale monitorului Benq FP751 (17") constă în raportul de contrast de 400:1. În al doilea trimestru al anului 2002, gama monitoarelor Benq LCD va fi completată cu un nou monitor de 17" și anume monitorul FP781, caracterizat printr-un excelent timp de reacție (35 ms). Noua tehnologie SmartPanel permite monitorului FP581 să aibă un format extraplat. Componentele electronice sunt integrate pe panoul LCD, reducând grosimea monitorului cu până la 4 cm. Funcția "Autocalibrare" reglează automat faza, poziția pe verticală și pe orizontală. Utilizatorii beneficiază de tasta specială i key, prin care ajustările imaginii se pot realiza printr-o simplă apăsare a butonului.

Benq prezintă și un monitor TFT-LCD de 18.1": Benq FP882. Datorită unghiului vizual larg (80/80, 80/80), monitorul poate fi utilizat de două sau mai multe persoane. Monitorul funcționează în sistem analog (D-sub) și digital (DVI), permițând vizionarea pe ecran a filmelor sau a secvențelor video, la fel ca și la un televizor. Primul LCD cu ecran plat de 20" fabricat de Benq, modelul FP2081, va fi lansat pe piață la sfârșitul verii acestui an. Acest tip de LCD este un echipament de vârf, cu intrări video și semnal digital.

De asemenea, la CeBIT a fost expus un nou Benq CRT, P992 plat, echipat cu tub plat prevăzut cu masca antireflectantă, care elimină orice distorsiune a imaginii, care poate fi folosit atât în micile birouri personale cât și acasă, cât și de pasionații jocurilor pe calculator, care își doresc imagini panoramice de cea mai bună calitate.-

Detalii la: www.benq.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro