Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Mai 2002

Nokia introduce noi telefoane mobile cu ecran color, MMS, sunete MIDI polifonice și tehnologie Java


Nokia 3410

Nokia 7210

Nokia a lansat șase produse noi la târgul comercial CeBIT de la Hanovra, Germania și, în paralel, în cadrul evenimentului "Style My Mobile World" de la Melbourne, Australia.
Noile terminale lansate de Nokia includ cel de-al treilea produs cu ecran color al companiei, precum și produse care oferă Multimedia Messaging Service (MMS), suport pentru Java 2 Micro Edition (J2ME), sunete MIDI polifonice și funcționalitate în bandă triplă.

Cel mai nou produs din categoria "fashion" de telefoane Nokia, modelul Nokia 7210, încorporează un ecran color de înaltă rezoluție cu 4096 de culori, capabilitate MMS, suport pentru descărcarea de aplicații Java și un radio FM stereo. Cel mai nou telefon Nokia din gama "fashion" este și un adevărat călător, funcționând pe 5 continente, oriunde sunt disponibile rețele GSM/GPRS 900/1800/1900.

Modelul Nokia 6310i, cel mai nou din categoria telefoanelor clasice, este un telefon cu bandă triplă, care oferă acces mobil la internet cu WAP prin GPRS, conexiuni de date rapide prin HSCSD și conectivitate îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei Bluetooth integrate. Telefonul Nokia 6310i permite, de asemenea, descărcarea de aplicații Java personalizate.

Nokia a lansat și două noi telefoane în cadrul categoriei "expression": modelul Nokia 3510, pentru piețele din Europa, Africa și Asia Pacific, și modelul Nokia 3410 pentru piețele din Europa și Africa, precum și un model din categoria de bază, Nokia 3315, pentru piețele din Asia Pacific. Modelul Nokia 3510 este primul telefon din categoria "expression" echipat cu GPRS, sunete polifonice (MIDI) și Servicii cu Valoare Adăugată (VAS) prin Multimedia Messaging (MMS). La rândul său, telefonul Nokia 3410 dispune de suport Java 2 Micro Edition (J2ME) pentru descărcarea de noi aplicații incitante și amuzante.

Modelul Nokia 3315 se adaugă gamei de telefoane Nokia de bază, oferind un sistem de mesaje ușor de utilizat și opțiuni de personalizare îmbunătățite. Gama de personalizare și caracteristicile pentru mesaje includ un Editor de Imagini care le permite utilizatorilor să creeze și să personalizeze mesaje cu imagini, alerte SMS personalizate, chat SMS, trimitere de mesaje SMS mutiple, logo-uri de profil, patru jocuri incitante și posibilitatea de a descărca elemente grafice, simboluri și tonuri de apel.

Nokia a lansat și un nou produs din categoria Comunicatoarelor, Comunicatorul Nokia 9210i. Noul comunicator este echipat cu un set complet de noi aplicații și dispune de o capacitate de memorie internă îmbunătățită. Este primul dispozitiv Nokia care are un browser web compatibil cu JavaScripts, un player Flash pentru animații flash Macromedia și un player RealOne care oferă streaming video și audio în timp real în rețelele HSCSD. Pentru prima dată, utilizatorii rețelelor din cadrul companiilor vor beneficia de un grad sporit de securitate, datorită capabilității Virtual Private Network (VPN). Cinci din cele șase produse vor fi disponibile în al doilea trimestru, iar cel de-al șaselea, Nokia 7210, la începutul trimestrului trei al anului 2002. -

Detalii la www.nokia.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro