Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

Împreună pentru generația a III-a

Companiile CMG Wireless Data Solutions, Comverse, Ericsson, Logica, Motorola, Nokia, Siemens și Sony Ericsson au anunțat înființarea unui grup de interoperabilitate (IOP) pentru servicii de mesagerie multimedia (MMS), elaborat și aprobat de 3 GPP (Proiectul de Parteneriat pentru Generatia a Treia) și de Forumul WAP.

Mesagerie Multimedia, varianta evoluată a Mesagerie Scurte (SMS), este un serviciu de mesagerie standardizat persoană către persoană și aplicație către persoană ce oferă posibilitatea de a trimite și primi mesaje folosind o combinație de text, imagine, grafică, animație și video atât între terminalele mobile, cât și între terminale și serverele respective.

Grupul de Interoperabilitate MMS încearcă să încurajeze adoptarea pe scară largă de către industria de profil a serviciului MMS, oferindu-le astfel consumatorilor posibilitatea de a se bucura de facilitățile acestui serviciu. Grupul a elaborat deja o versiune mixtă a unui document de tip conformitate MMS.
Activitățile grupului includ facilitarea și coordonarea testării interoperabilității MMS, rezolvarea problemelor și canalizarea informațiilor tehnice legate de aceste teste. Rezultatele acestor activități vor fi comunicate Proiectului 3GPP și Forumului WAP. Acesta va asista producătorii și dezvoltatorii în asigurarea compatibilității aplicațiilor MMS și introducerea acestora pe piață într-un timp cât mai scurt. - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro