Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

Imagine-Conectivitate-Divertisment

Având la bază doi mamuți tehnologici, Sony și Ericsson, Sony Ericsson, o companie nouă, fondată în anul 2001, duce mai departe conceptul telefoniei mobile.

În data de 5 martie 2002, la sala Brăila a hotelului Marriott, Sony Ericsson a prezentat noua strategie a companiei în ceea ce privește piața telefoanelor mobile, prezentare ce a avut loc de altfel pe tot globul la aceeași oră 10 GMT. A fost lansat în același timp și noul model T68i împreună cu camera foto CommuniCam MCA-20, un accesoriu deosebit de interesant. Compania va lansa în trimestrul al treilea al acestui an modelele Z700 și P800.

Imagine, conectivitate, divertisment. Aceasta este concluzia trasată de Sony Ericsson, acestea sunt obiectivele principale pentru noua strategie a firmei. În prezent Sony Ericsson se îndreaptă spre realizarea unor telefoane mobile nu cu utilizare exclusivă în favoarea vocii, ci spre realizarea unor terminale în care accentul să se pună pe aplicație și conținut. Terminalele mobile create de Sony Ericsson vor beneficia de tehnologii de ultimă oră. Acestea vor putea fi conectate la internet prin infra roșu, cablu sau Bluetooth, vor beneficia de suporturi precum WAP, GPRS sau MMS și vor putea fi cu adevărat personalizate.
Va fi posibilă captarea de imagini prin intermediul unor camere foto digitale conectate la telefon (cum este și cazul T68i cu CommuniCam MCA-20) sau descărcarea unora din alte surse cum ar fi mail-uri cu atașamente, internet sau echipamente compatibile, și transmiterea ulterioară a acestora către alte echipamente similare sau diferite rețele. Va fi posibilă chiar și implementarea unor programe realizate în Java sau C++.

Toate acestea vor fi realizate pentru a putea face din telefonul mobil o unealtă complexă, un mod de exprimare, un echipament care să răspundă cât mai bine la cerințele pieței.- CL

Detalii la: www.sonyericsson.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro