Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

Internet Fiesta

Internet Fiesta (Sărbătoarea Internetului) este un eveniment anual care promovează internetul și utilizarea sa de către un public cât mai larg și promovarea noilor tehnologii. Prima ediție în România este realizată anul acesta sub patronajul Asociației Române pentru Internet (ARpI). Sărbătoarea Internetului este organizată în Franța începând din 1997.

Bogdan Manolea, reprezentant al Comitetului de Organizare declara că "Sărbătoarea Internetului este o manifestare deschisă care urmărește conștientizarea populației asupra importanței internetului, a impactului social, economic și cultural pe care îl are acesta. Prin dimensiunea sa mondială, Internet Fiesta stimulează deschiderea către comunicarea și colaborarea fără granițe."

Ediția românească își propune promovarea ideii de sărbătoare a internetului, așa cum există ea în Europa, implicarea și incitarea la schimburi de experiențe și o nouă modalitate de promovare a ideilor și activităților.

Practic, Sărbătoarea Internetului constă în activitățile înscrise de către utilizatori pe care Comitetul de Organizare le promovează online și offline. Cele mai importante acțiuni care au fost înscrise sunt: Ticker E-news, Comunități virtuale studențești, Sisteme de e-learning, Electronica Teleactivities. - Cristi Lucan

Detalii la:www.internet-fiesta.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro