Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

IBM întărește legătura dintre tehnologiile NAS-SAN

Compania IBM a anunțat recent că va coopera cu Hitachi Data Systems pentru a promova dezvoltarea soluțiilor interoperabile de stocare în rețea, urmărind eliminarea incompatibilităților dintre soluțiile de stocare atașate la rețele (NAS) și rețele de stocare (SAN).

În prezent, cele două companii efectuează teste de interoperabilitate ale soluției IBM TotalStorage NAS 300G cu soluția Hitachi Freedom Storage Lightning 9900, intenționând să le extindă și la sistemul Thunder 9200. IBM NAS 300G este proiectat astfel încât să se comporte ca un gateway IP pentru o rețea de stocare (SAN) permițând utilizatorilor și serverelor dintr-o rețea IP să acceseze fișierele direct din propriul SAN. "Tehnologiile NAS și SAN converg iar clienții noștri ne solicită ajutorul pentru a-și conecta echipamentele realizate de diverși producatori", spune Adalio Sanchez, IBM general manager storage networking. "Astăzi, IBM își îndeplinește angajamentele sale de a furniza produse de stocare deschise pentru rețea prin promovarea interoperabilității cu alți producători de vârf de produse de stocare precum Hitachi Data Systems. Sperăm, de asemenea, să ne extindem testele de interoperabilitate pentru a include și alți producători de soluții de stocare".

IBM NAS 300G este un produs de vârf pentru rețelele în curs de dezvoltare Ethernet/IP, fiind proiectat să apară pentru utilizatori ca o unitate NAS, furnizând fișiere prin mai multe protocoale și permițând utilizatorilor să acceseze datele stocate în rețeaua SAN. -EAL

Detalii la: www.ibm.com/totalstorage


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro