Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

Organizare flexibilă a rețelelor industriale de switch-uri

Allied Telesyn International a anunțat disponibilitatea unor noi switch-uri administrabile Layer 2: AT-8326GB și AT-9410GB. Proiectate să reprezinte cea mai economică soluție din clasa lor, cele două modele oferă caracteristici suplimentare la cerere, oferind astfel un grad superior de accesibilitate.

AT-8326GB face parte din clasa medie, oferind 24 porturi 10/100TX și incluzând două sloturi de expansiune GBIC pentru o extindere suplimentară cu două porturi 1000BaseT. Switch-ul este recomandabil companiilor ce își doresc un set de caracteristici puternice pentru rețeaua de comunicații. Modelul AT-8326GB este de asemenea un switch cu management ce se poate extinde până la 144 de porturi folosind cablul de cascadare, inclus în configurația standard, în timp ce seria GBIC AT-G8 oferă ultima tehnologie în industria conectivitatii Full-Duplex Gigabit Ethernet și sunt disponibile în versiunile short-haul SX și long-haul LX.

AT-9410GB face parte și el din clasa medie, oferind 10 porturi 1000BaseT, incluzând cele două sloturi GBIC de expansiune. Modelul AT-9410GB este recomandabil pentru o aplicație Gigabit sau pentru o fermă de servere unde este necesară o densitate mare de porturi Gigabit. Cele doua sloturi GBIC pot fi folosite ca o legătură backbone pe fibră optică și pentru conexiuni la mare distanță folosind standardele conectivității Full-Duplex Gigabit Ethernet disponibile în versiunile short-haul SX și long-haul LX.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro