Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

Benq - delectare și performanță


Pe 1 martie 2002 a avut loc lansarea companiei Benq pe piața românească.

Cunoscută anterior sub denumirea de Acer Communications & Multimedia, Benq a atins o poziție de vârf în industria aparatelor digitale de larg consum, compania având o experiență deosebită în domeniul echipamentelor de afișare, stocare, preluare și prelucrare a imaginilor pentru transmisii de date prin cablu și unde radio.

Compania are peste 10.000 de angajați în toată lumea, o puternică rețea globală de vânzări, marketing și service, laboratoare de cercetare și dezvoltare în Taiwan (Hsinchu Lab), China (Suzhou Software Development Center) și California (Wireless Technology Center), precum și fabrici de producție în Malaezia, Mexic, China și Taiwan.

În Europa, Benq se va concentra pe distribuirea și comercializarea produselor proprii prin reprezentanțele din Germania, Marea Britanie, Olanda, Spania și Austria. Centrala europeană are sediul în Eindhoven, Olanda, și se va ocupa, de asemenea, de distribuție în țările fără reprezentanțe.

Începând cu data de 1 martie, dată la care a intrat în vigoare numele de Benq în întreaga lume, au fost lansate în Europa 22 de noi produse din următoarele categorii: monitoare CRT cu diagonalele de 15"- 21", monitoare TFT de 15"-18", unități CD-ROM interne cu viteze de până la 56x, unități DVD-ROM (în trimestrul al II-lea al anului vor fi introduse și reinscriptoare DVD-RW), proiectoare, scanere de film, scanere plate, camere digitale cu distanța focală fixă (compacte și standard) și suporturi media reinscriptibile.

Potrivit declarației domnului Michael Borze - director general al companiei Benq - din cadrul conferinței de presă organizată cu ocazia lansării noului brand în România, obiectivele companiei Benq pentru România în 2002 sunt: o cifră de afaceri de 7 mild. Euro, poziționarea Benq în topul primilor 5 productori în domeniul monitoarelor, a scanerelor și a echipamentelor de stocare și situarea în top 10 în domeniul suporturilor media și a camerelor digitale.

În prezent, produsele Benq sunt distribuite în România de firmele Tornado Systems, Ager Distribution, Darer Electronics și Brinel. - EAL

Detalii la: www.benq.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro