Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

Procesor mobil Pentium 4-M

Intel a anunțat lansarea pe piață a procesoarelor Pentium 4 destinate PC-urilor portabile. De asemenea, a fost anunțată și familia de cipseturi Intel 845 pentru mobile, cipseturi ce oferă suport pentru memoria DDR. Din partea noii combinații procesor-cipset se așteaptă o mărire semnificativă a nivelului de performanță, menținând în același timp un consum mediu scăzut de curent pentru a ajuta la prelungirea duratei de viață a bateriei.

Procesorul Pentium 4-M este proiectat pentru a permite atât utilizatorilor individuali, cât și celor de business să beneficieze din plin de aplicații intensive de procesare cum sunt codarea audio și video, lucrul cu imagini, recunoașterea de voce, crearea de conținut 3D, jocuri, aplicații multimedia și multi-tasking. Cea mai rapidă versiune disponibilă este cea la 1,7 GHz. Pentium 4-M incorporează micro-arhitectura Intel NetBurst beneficiind de o magistrală de sistem de 400 MHz, tehnologie Hyper Pipelined, Execution Trace Cache, Rapid Execution Engine și 144 Streaming SIMD instructions (SSE2). El include de asemenea 512k de memorie L2 cache on-die.

Familia de chipseturi Intel 845 include două noi chipseturi, 845MP și 845MZ. Ambele sunt proiectate validate și optimizate pentru procesorul mobil Pentium 4-M. Intel 845MP este disponibil pe piață, în timp ce 845MZ va fi disponibil spre sfârșitul anului. Intel 845MP oferă suport grafic extern AGP 4X, o magistrală de sistem de 400MHz și suport DDR 266 MHz.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro