Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

Important instrument de lucru pentru manageri

La sfârșitul lunii februarie, firma Necom Net a lansat Pyramid, o aplicație internet destinată eficientizării canalelor de distribuție și automatizării proceselor de vânzări. Ea este dedicată companiilor care își desfășoară activitățile comerciale prin intermediul mai multor filiale și intenționează să implementeze un sistem electronic pentru vânzări și gestiunea stocurilor distribuite.

Marina Mihăilă, Project Manager Necom Net afirmă că "noutatea aplicației provine din faptul că este accesibilă prin internet unui număr nelimitat de puncte de lucru. Aceasta permite ca Pyramid să fie disponibilă din orice punct geografic, astfel încât un manager, aflat în deplasare, poate afla oricând și de oriunde situația stocurilor și a vânzărilor, obiectivul principal fiind crearea unui mediu de comunicare rapid și eficient în interiorul companiei".

Avantajele utilizării aplicației sunt crearea unei imagini clare asupra situației stocurilor și vânzărilor; scăderea costurilor de transmitere a informațiilor (datele nu mai sunt transmise prin telefon sau fax ci prin e-mail), reducerea timpului necesar supravegherii și gestiunii activităților tuturor filialelor, posibilitatea de a accesa aplicația din orice punct geografic prin internet; îmbunătățirea controlului activităților și angajaților, eficientizarea sistemului de raportare, realizarea de statistici care permit previzionarea vânzărilor și nu în ultimul rând fiabilitate și securitate înalte conferite de platforma Oracle 9i. - Cristi Lucan


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro