Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

HP Jornada 928 WDA, un asistent de încredere

Compania Hewlett-Packard a lansat o nouă soluție mobilă. HP Jornada 928 WDA combină caracterisiticile unui Pocket PC full-color cu cele ale unui telefon mobil GSM/GPRS, este ultra-plat și are un design dual-screen, care permite accesarea independentă a funcțiilor telefonului sau ale PDA-ului. Ecranul principal TFT - color reflective de 16 biți asigură o vizualizare optimă în spații închise sau deschise și permite accesul la toate aplicațiile și caracteristicile PDA. Al doilea ecran, LCD, rămâne vizibil atunci când carcasa este închisă și permite utilizarea funcțiilor telefonului și primirea apelurilor fără a pune în funcțiune unitatea Pocket PC.

HP Jornada 928 WDA este primul Pocket PC care adoptă modemul și procesorul OMAP710 integrat GSM/GPRS, produs de Texas Instruments. OMAP710 asigură perfomanță înaltă cu un consum redus al bateriilor. Arhitectura complet integrată, cu trei procesoare în același cip, contribuie la formatul îngust al aparatului, având în același timp și posibilități de expandabilitate cu ajutorul unui slot integrat CompactFlash Type 1.

HP Jornada este echipat cu Microsoft Pocket PC 2002 Phone Edition Software și o aplicație dialing, activată prin voce (MicroChaiVM), are un sistem unic cu două baterii pentru autonomie suplimentară (o baterie integrată și o baterie mobilă reîncărcabilă din litiu - polimer), un timp de convorbire estimat la 3 ore sau 12 ore de utilizare PDA și 120 de ore de standby. - EAL

Detalii la: www.hp.com.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro