Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

Motorul RAV integrat în alt produs antivirus

GeCAD Software, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de software din România și un puternic furnizor de soluții de securitate a datelor și G DATA, un pionier al industriei mondiale antivirus, au încheiat un parteneriat tehnologic care presupune integrarea motorului de scanare și detecție RAV AntiVirus în produsul AntiVirusKit v.11, ca parte componentă a tehnologiei de scanare dublă dezvoltată de specialiștii G DATA. Astfel, similar modului în care unele automobile sunt dotate cu motorizări executate de alte companii cunoscute, RAV AntiVirus va fi integrat ca unul dintre cele două propulsoare ale produsului antivirus G- DATA.

Același motor de detecție, curățare și bază de date de semnături poate opera pe toate modulele și programele pe care a fost integrat, indiferent de platformă sau sistem de operare. Mai mult decât atât: motorul RAV poate detecta orice virus aflat pe o platformă diferită de cea pe care acesta este activ.

Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care RAV AntiVirus a fost ales de specialiștii de la G DATA.

"Motorul RAV AntiVirus s-a integrat perfect cu produsul nostru!", a declarat dr. Dirk Hochstrate, expertul antivirus G DATA. "Cel mai important pas a fost făcut - pentru ambele companii cât și pentru industria antivirus în general", a continuat Dirk Hochstrate. "În RAV am găsit un partener, care vizează aceleași obiective strategice ca și noi, cu același profesionalism și experiență cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor".

"Parteneriatul tehnologic prin care motorul RAV AntiVirus va fi încorporat în produsele de protecție de la G DATA va constitui un impuls pe termen lung dat industriei mondiale de antiviruși", declară Radu Georgescu, președintele GeCAD Software. "Două inteligențe reunite în mod sigur vor putea construi un produs superior, mai ales ca noi nu putem privi produsul AntiVirusKit ca pe un competitor, ci ca pe un rezultat al dedicării noastre pentru dezvoltarea industriei antivirus", a concluzionat Radu Georgescu.

Parteneriatul tehnologic între GeCAD Software și G DATA se va materializa prin furnizarea de soluții flexibile de securitate împotriva posibilelor amenințări din exterior - viruși, cai troieni, viermi, backdoor. - EAL

Detalii la: www.ravantivirus.com; www.gdata.de


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro