Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Aprilie 2002

O nouă campanie BSA

Business Software Alliance (BSA) a anunțat declanșarea unei campanii de tip armistițiu destinată utilizatorilor de programe fără licență din România.
Armistițiul propus de BSA presupune o perioadă de grație 60 de zile în care BSA, în numele membrilor reprezentați în România (Adobe Autodesk, Macromedia, Symantec și Microsoft), nu va depune plângere penală împotriva utilizatorilor de programe de calculator înscriși în acest program.

Cei care doresc să beneficieze de acest armistițiu trebuie să parcurgă următorii pași: trebuie să inventarieze programele instalate pe PC-urile din compania lor, să completeze un formular în care să menționeze numărul de programe instalate și licențele deținute și apoi să trimită acest formular la BSA. Utilizatorul participant trebuie ca până la data de 30 aprilie 2002 când armistițiul se încheie, să se asigure că nu folosește programe fără licență prin achiziționarea licențelor necesare. Campania se adresează celor care folosesc programe de calculator fără licență, dar care decid să înceteze această activitate ilegală cu sprijinul BSA.

BSA nu încheie acest armistițiu cu cei care distribuie programe de calculator în mod ilegal. Aceștia săvârșesc cu bună știință o activitate ilegală, fac concurență neloială distribuitorilor de programe care vând în condiții legale și îi expun pe proprii clienți riscului de a suporta sancțiuni prevăzute de legea română a drepturilor de autor pentru folosirea fără licență a programelor de calculator. - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro