Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Martie 2002

AXIS 7000 Network Document Server AXIS Communications intră pe piața românească

Firma ELKOTech România a devenit recent distribuitor al produselor AXIS Communications pentru piața românească.

AXIS Communications este o companie suedeză de networking, specializată în dezvoltarea de soluții și echipamente pentru comunicații în rețele cablate sau wireless, produsele sale fiind vândute în peste 60 de țări. "Suntem deosebit de încântați că firma ELKOTech va fi distribuitor al produselor noastre în România" a declarat Anna Forsberg, Area Sales Manager, Axis Communications. "Sperăm să dezvoltăm o relație stabilă cu partenerii locali și suntem siguri că prin ELKOTech vom beneficia de o distribuție profesională a produselor noastre în România".

Printre produsele AXIS distribuite de ELKOTech se numără: camere video cu capabilități de lucru în rețea, servere de listare, servere de gestiune a unităților optice CD/DVD, servere de documente (fișiere) precum și alte soluții video.

În vederea sprijinirii partenerilor locali, ELKOTech România și AXIS Communications își propun organizarea unor seminarii de pregătire în primul trimestru al anului 2002 la care vor participa toți partenerii ELKOTech interesați în distribuția produselor AXIS. - EAL

Detalii la: www.elko.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro