Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Martie 2002

Soluție antivirus de scanare online

Compania Softwin a lansat recent o soluție antivirus de scanare online cu ajutorul căreia orice utilizator își poate verifica datele fără a mai instala un program dedicat pe propriul calculator.

BitDefender Scan Online este un produs gratuit care asigură scanarea tuturor fișierelor din sistemele conectate la internet, a mesajelor de e-mail și a peste 60 de formate de arhive.

"Este cunoscut faptul că oricine navighează pe internet este expus amenințărilor informatice de tot felul - fie că se numesc viermi, troieni sau hackeri. Într-o țară cu mai mult de un milion de utilizatori de internet - cu o rată de creștere de peste 6% pe lună - și cu peste 150 de furnizori de acces internet, un domeniu care să se ocupe exclusiv de scanarea datelor informatice era indispensabil", declară Mihai Radu, BitDefender Communication Manager la Softwin. "Beneficiind de avantajele unei tehnologii antivirus de ultimă oră, încorporate și în celelalte produse BitDefender, BitDefender Scan Online este un produs gratuit - care se adresează tuturor celor care doresc să-și păstreze informațiile în siguranță, cu minimum de efort și fără nici o cheltuială", a continuat Mihai Radu.

Pe lângă BitDefender Scan OnLine, Softwin oferă portalurilor românești și străine un întreg pachet de servicii online, cu valoare adaugată, constând în informații în timp real despre viruși și alerte antivirus, urmărind avertizarea și protejarea utilizatorilor împotriva ultimelor pericole apărute. - EAL

Detalii la: www.bitdefender.ro; www.scan.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro