Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Martie 2002

Culori mai intense cu Canon S200

La categoria prețurilor accesibile, standardul imprimantelor produse de Canon s-a ridicat pentru prima dată la un nivel de tipărire profesional.

Noua imprimantă Canon S200, deși se adresează utilizatorilor casnici, combină calitatea imprimării cu o viteză competitivă, menținând totodată prețul la un nivel scăzut.

Odată cu introducerea unui noi cap de printare, S200 poate oferi o rezoluție de 2880 dpi cu o redare naturală a culorilor, obținându-se în acest fel o îmbunătățire vizibilă a calității imaginilor. Prin utilizarea unei cerneli fine și a unei culori negre bazate pe pigmenți, imprimanta S200 oferă o densitate îmbunătățită și o gamă mai largă de culori. Rezultatul este un negru mai intens și o strălucire și luminozitate crescută a culorilor pentru toate tipurile de hârtie acceptate de imprimantă.

Datorită sistemului avansat de tipărire și a comunicării bidirecționale, Canon S200 oferă o viteză de tipărire de 5 ppm pentru paginile alb/negru și 3 ppm pentru cele color.

Vivid Photo, cea mai nouă funcție dezvoltată de Canon pentru procesarea imaginilor, împreună cu funcțiile suplimentare existente în noile drivere, cum ar fi Photo Optimizer Pro și Image Optimizer, oferă o reproducere mai realistă și mai atrăgatoare a imaginilor.

Cu ajutorul funcției "Print Advisor" se pot selecta cu ușurință setările optime (inclusiv tipul hârtiei și calitatea tipăririi) pentru ca documentul să corespundă necesităților utilizatorului. Canon oferă o gamă largă de tipuri de cerneală și hârtie, selectate special pentru a obține rezultatele optime împreună cu imprimanta S200. - EAL

Detalii la: www.tornado.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro