Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Martie 2002

Romania Online devine o companie autonomă


PCNET a anunțat că divizia sa Romania Online a devenit recent o companie separată din punct de vedere legal și juridic. Noua companie, Romania Online Network, are ca obiect de activitate principal dezvoltarea portalului Romania Online (ROL.ro) pe mai multe linii de business printre care servicii online, furnizare de conținut online și comerț electronic. Acționarul principal al noii companii este PCNET. "Am făcut acest pas pentru că am înțeles în timp că dezvoltarea de servicii online este o altă afacere, diferită de cea tradițională de ISP și comunicații în care este implicată firma PCNET. Dorim în acest fel ca ROL.ro să capete o individualitate bine definită, iar ambele firme să se concentreze mai bine pe segmentele de business în care sunt implicate", a declarat Mihai Bătrâneanu, Președinte și Director General al PCNET cu ocazia lansării noii companii.

Portalul Romania Online (ROL.ro) este unul dintre cele mai vizitate situri web din România, având o rețea de servicii online formată din peste 20 de situri web tematice. ROL.ro are o audiență lunară de peste 150.000 de vizitatori unici care generează peste 5 milioane de pagini vizitate.

În viitorul apropiat, compania Romania Online se va concentra pe dezvoltarea conținutului ROL.ro și a unor situri verticale pe mai multe domenii.

Romania Online se va susține financiar atât din publicitatea online cât și prin oferirea de servicii și soluții integrate pentru prezența online a companiilor începând de la găzduirea sitului de web, până la soluții complexe pentru comerț electronic. - EAL

Detalii la: www.rol.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro